Wandgrimeurs

Specialisten

De Bruijn Adviesgroep: alle financiële zaken onder één dak

Midden in het centrum van Woerden, aan Plantsoen 6a, staat het kantoor van De Bruijn Adviesgroep. Aan de buitenkant zie je meerdere ondernemingen met een eigen ingang, waaronder de Regiobank en het administratiekantoor De Bruijn Finance. Van binnen is het echter één geheel, waardoor  alle financiële zaken onder één dak te vinden zijn en dat zorgt voor een optimale samenwerking.

De Bruijn Adviesgroep vindt het belangrijk om zichtbaar te zijn in de regio en de lokale betrokkenheid is dan ook groot. Door sponsoring en de organisatie van evenementen als het Rondje Zegveld staat het kantoor midden in de samenleving van Woerden en omstreken. De sfeer is gemoedelijk, persoonlijk en laagdrempelig.

Je kunt er zoals gezegd terecht voor al je financiële zaken: bankieren, administratie, verzekeringen, financiële bemiddeling bij echtscheidingen en hypotheken. De Bruijn Adviesgroep heeft drie dynamische hypotheekadviseurs, die je deskundig kunnen begeleiden bij de aankoop van je  (nieuwbouw)woning.

Deskundig hypotheekadvies

Het kopen van een nieuwbouwwoning verschilt op een aantal punten van bestaande bouw. Zo koop je bij nieuwbouw vrij op naam en hoef je onder andere geen overdrachtsbelasting te betalen. Daar staat tegenover dat je te maken krijgt met dingen als dubbele woonlasten, meerwerk en bouwrente. Er is geen reden om je daar door af te laten schrikken, maar het is wel verstandig om je goed te laten adviseren. De hypotheekadviseurs van de Bruijn Adviesgroep nemen die taak graag op zich en hebben daarbij alle tijd voor je. Dat hun dienstverlening gewaardeerd wordt door de klanten is  duidelijk te zien aan de mooie beoordelingen op Advieskeuze

.

Maatwerk

Volgens hypotheekadviseur Ronald de Bondt draait het bij hypotheekadvies dan ook vooral om maatwerk. “Wij zijn onafhankelijk en vergelijken zo’n dertig hypotheekverstrekkers. Daarbij letten we op verschillende dingen en bepalen of die voor jou belangrijk zijn. De doorlooptijd van een geldverstrekker is cruciaal als een koop snel rond moet zijn, maar minder van belang als er voldoende tijd is. Wil je tussentijds aflossen, dan kijken we naar de aflosnormen van de verschillende geldverstrekker. Heb je eigen middelen en kom je onder de 70% grens qua hypotheekhoogte, dan zoeken we een hypotheek die voor die situatie de meest gunstige voorwaarden heeft.”

Aangezien de hypotheekmarkt voortdurend in beweging is, zijn de adviseurs scherp op alle nieuwe ontwikkelingen, waardoor ze je altijd het beste advies kunnen geven.

Meer weten?

De medewerkers van De Bruijn Adviesgroep staan je graag te woord. Neem contact op via telefoon of mail of loop gewoon even binnen!

De Bruijn Adviesgroep
Plantsoen 6
3441 EL Woerden
Tel. 0348 – 69 17 68
info@debruijnadviesgroep.nl