Markthof fase 1

Bodegraven-Reeuwijk - Bodegraven
Actueel aanbod

€ 252.500,- tot € 375.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
110 - 160m2
Kaveloppervlak
100 - 150m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Wonen in een sfeervolle en gezellige omgeving midden in het centrum van Bodegraven? Dat kan in Markthof. Een project met 11 woningen in een mooi hofje en luxe appartementen in een modern appartementencomplex. De Markthof in Bodegraven maakt gezellig wonen op een goede locatie mogelijk. Met een veilige parkeerplaatsen eigen berging of garage, een gezellig hofje waar uw kinderen veilig kunnen buitenspelen en een ruim balkon voor de appartementen en zeer royale dakterrassen voor de penthouses.

De 11 moderne woningen in de Markthof hebben ieder een karakteristieke en hedendaagse uitstraling aan zowel de buiten- als binnenkant. Alle woningen zijn voorzien van een volledig ingerichte badkamer, beschikken over vloerverwarming, zijn hoogwaardig geïsoleerd en hebben een energiezuinige installatie. Daarnaast beschikken alle woningen over een buitenruimte en kan iedereen gebruik maken van het gezellige groene hof.

De ruime woningen zijn beschikken minimaal over 4 kamers. De woonoppervlakte varieert van circa 110 m2 tot en met circa 160 m2. Deze woningen zijn, indien u dat wenst te voorzien van een badkamer op de begane grond waardoor de woning levensloopbestendig wordt.

De verwachtte verkoopprijzen van deze karakteristieke hofwoningen zijn vanaf € 252.500,- vrij op naam.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Markthof fase 1
Koopwoningen
11
Prijs
€ 252.500,- tot € 375.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Stel je vraag

Contact

De Woonexpert B.V.
Arent Janszoon Ernststr 595 D 7
1082 LD Amsterdam
janwillem@dewoonexpert.nl

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Bodegraven-Reeuwijk.

Aanmelden