Nieuw Weideveld

Bodegraven-Reeuwijk
Actueel aanbod

€ 925,- tot € 1.075,-

Kenmerken

Woonoppervlak
122 - 128m2
Kaveloppervlak
119 - 308m2
Aantal kamers
4

Over dit project

Op fietsafstand van het historische centrum van Bodegraven ligt de nieuwe woonwijk Nieuw Weideveld. In verschillende fases wordt hier een kindvriendelijke buurt gerealiseerd. Met kleine autoluwe straatjes, veel groen en een variatie aan karakteristieke gevels. In Nieuw Weideveld staan, verdeeld over 8 woonblokken, de comfortabele gezinswoningen.

Indeling
Alle woningen zijn ingedeeld met de woonkamer aan de achterzijde voor een optimaal contact met de ruime tuin met buitenberging. Door de diepe tuin geniet je op elk moment van de dag van de zon. Vrijwel alle woningen hebben een achterom en, afhankelijk van je keuze, een parkeerplaats op eigen terrein. De keuken ligt aan de voorzijde van de woning. Deze hoekopstelling wordt voorzien van een groot werkblad en een Siemens vaatwasser, koel/vriescombi, combi-oven en inductiekookplaat.

Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers en een complete badkamer met bad én douche en tweede toilet.

Op de zolderverdieping ligt de multifunctioneel in te delen open ruimte. Door de aanwezigheid van het dakraam is deze verdieping te gebruiken als vierde slaapkamer. Of te gebruiken als washok of rommelzolder. Mogelijkheden genoeg.

Duurzaamheid
In Nieuw Weideveld is ook aan duurzaamheid gedacht. Sterker nog, de woningen halen een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van 0,0. Dit betekent dat de woningen erg energiezuinig zijn. Hoe dat kan? De woningen zijn voorzien van geïntegreerde zonnepanelen op het dak. Dit heeft verschillende voordelen. Als huurder draag je een steentje bij aan een beter milieu én je betaalt minder voor je energierekening. Dat voordeel komt iedere maand terug. En je hoeft er zelf niets voor te doen.

De voordelen van huren
Kiezen voor een huurwoning is kiezen voor comfort. Het onderhoud wordt voor je geregeld, zodat je nog meer kunt genieten van leuke dingen. Er zijn geen onverwachte lasten, hierdoor heb je meer financiële stabiliteit. En huren is flexibel, het geeft jou de vrijheid waar je behoefte aan hebt.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuw Weideveld
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
50
Huurprijs
€ 925,- tot € 1.075,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Bodegraven-Reeuwijk.

Aanmelden