Rijndijk

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Bodegraven-Reeuwijk - Bodegraven
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
85 - 114m2
Kaveloppervlak
84 - 175m2

Over dit project

100% Verkocht.

Waar vele jaren de bedrijvigheid van Francken Metaal (Fase 1) en Van Schaik Transport (Fase2) plaatsvond, komt nu ruimte om mooi te wonen op een plek waar je werkelijk alles bij de hand hebt.
Voorzieningen in de buurt, uitgestrekte natuur nabij, vele recreatieve mogelijkheden ‘in je achtertuin’ en ook nog eens uitstekend bereikbaar.
De architectuur van de woningen heeft een knipoog naar de historie en past uiteraard bij de locatie. Wij zeggen niet voor niets… Wonen met karakter.

NIEUWERBRUG AAN DEN RIJN
De naam zegt het al … Nieuwerbrug aan de Rijn dankt zijn bestaan aan de tolbrug die het Jaagpad tussen Utrecht en Leiden verbond. Deze historie leidt terug tot de 17de eeuw, wat je nu nog steeds in het dorp terugziet.
Tegenwoordig is Nieuwerbrug aan de Rijn een prachtige woonplek, die tevens in trek is bij toeristen. De centrale ligging in de Randstad en het Groene Hart biedt vele voordelen.
Uitstekende voorzieningen worden gecombineerd met uitgestrekte natuur waar je even helemaal tot rust kan komen.
Uiteraard behoort een dagje op het water hier ook tot de mogelijkheden.
En door de goede verbindingen zijn de grote steden als Gouda en Utrecht snel bereikbaar.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rijndijk
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
10
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Bodegraven-Reeuwijk.

Aanmelden