Rijndijk

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Bodegraven-Reeuwijk - Bodegraven
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
85 - 114m2
Kaveloppervlak
84 - 175m2

Over dit project

Op een prachtige locatie centraal in het gezellige dorp Nieuwerbrug aan de Rijn worden de woningen van het project Rijndijk gerealiseerd.

Fase 1 is verkocht en ondertussen wordt er hard gewerkt aan fase 2.

Waar vele jaren de bedrijvigheid van Francken Metaal (Fase 1) en Van Schaik Transport (Fase2) plaatsvond, komt nu ruimte om mooi te wonen op een plek waar je werkelijk alles bij de hand hebt.
Voorzieningen in de buurt, uitgestrekte natuur nabij, vele recreatieve mogelijkheden ‘in je achtertuin’ en ook nog eens uitstekend bereikbaar.
De architectuur van de woningen heeft een knipoog naar de historie en past uiteraard bij de locatie. Wij zeggen niet voor niets… Wonen met karakter.

Is Rijndijk iets voor jou? Lees dan snel verder of meld je meteen aan als geïnteresseerde, zodat je op de hoogte blijft van het project Rijndijk. Je kunt nu ook al je interesse per bouwnummer aangeven!

DE WONINGEN
Binnen het project Rijndijk (Fase 1) worden twee verschillende typen woningen gerealiseerd.

Aan de Hoge Rijndijk komen 2 levensloopbestendige woningen met een woon- en slaapprogramma op de begane grond.
Daarnaast is op de verdieping ruimte voor een extra kamer. Handig als de (klein)kinderen komen logeren of als hobbyruimte.

Daarnaast worden er aan de Korte Waarder vijf dorpswoningen gerealiseerd die ideaal zijn voor starters of herstarters.
Woningen met een zeer diepe tuin, waardoor het mogelijk is de woning optioneel uit te bouwen om meer ruimte te creëren.
En dan blijft er nog voldoende tuin over!

De definitieve koopsommen zijn nog niet bekend, indicatieve prijzen kun je hier zien per bouwnummer. Wil je op de hoogte gehouden worden? Klik op onderstaande knop en laat je gegevens achter. Je kunt nu ook al je interesse per bouwnummer aangeven!

Kenmerken dorpswoningen (fase 1 ): 2 slaapkamers, zolder en zeer diepe tuin (woonoppervlak is ca. 74m²) Koopsomindicatie € 225.000,- tot € 259.000,- v.o.n.
Levensloopbestendige woningen: 2 slaapkamers, volledig woonprogramma op de begane grond en een zonnige tuin op zuid (woonoppervlak is ca. 95m²) Koopsomindicatie € 325.000,- tot € 375.000,- v.o.n.

Binnen het project Rijndijk fase 2, is door de enorme interesse in fase 1 het programma aangepast.

Er worden nu 2 verschillende typen woningen gerealiseerd. Aan de Hoge Rijndijk komen 2 een ruime hoekwoningen en 8 tussenwoningen in de startersklasse. De hoekwoningen beschikken op de verdieping over 3 slaapkamers en met de mogelijkheid om op zolder een 4e slaap- of werkkamer te maken. De starterswoningen beschikken over 2 slaapkamers op de verdieping met een vaste trap naar de zolder.

Ook deze woningen beschikken over een ruime en zonnige tuin.

Aan jou de keuze!

NIEUWERBRUG AAN DEN RIJN
De naam zegt het al … Nieuwerbrug aan de Rijn dankt zijn bestaan aan de tolbrug die het Jaagpad tussen Utrecht en Leiden verbond. Deze historie leidt terug tot de 17de eeuw, wat je nu nog steeds in het dorp terugziet.
Tegenwoordig is Nieuwerbrug aan de Rijn een prachtige woonplek, die tevens in trek is bij toeristen. De centrale ligging in de Randstad en het Groene Hart biedt vele voordelen.
Uitstekende voorzieningen worden gecombineerd met uitgestrekte natuur waar je even helemaal tot rust kan komen.
Uiteraard behoort een dagje op het water hier ook tot de mogelijkheden.
En door de goede verbindingen zijn de grote steden als Gouda en Utrecht snel bereikbaar.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rijndijk
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
10
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Bodegraven-Reeuwijk.

Aanmelden