Rijndijk

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Bodegraven-Reeuwijk - Bodegraven
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
85 - 114m2
Kaveloppervlak
84 - 175m2

Over dit project

Op een prachtige locatie centraal in het gezellige dorp Nieuwerbrug aan de Rijn worden de woningen van het project Rijndijk gerealiseerd.

Binnen het project Rijndijk wordt aan de Hoge Rijndijk, tussen de Burgemeester Buntstraat en de Johan Willem Frisostraat, een blok van 10 Dorpswoningen gerealiseerd. Dit blok bestaat uit 8 tussenwoningen en 2 hoekwoningen. Dit staat ook bekend als fase 2.

De tussenwoningen in fase 2 beschikken over 2 slaapkamers op de 1e verdieping. Middels een vaste trap kom je op de 2e verdieping waar een extra slaapkamer of werkkamer gerealiseerd kan worden.

Naast de tussenwoningen komen op de hoeken van dit woningblok 2 ruime hoekwoningen met een fraaie erker. De hoekwoningen beschikken op de 1e verdieping over 3 slaapkamers en hebben op de 2e verdieping de mogelijkheid om een 4e slaapkamer of een werkkamer te maken.

Alle woningen in fase 2 beschikken over een heerlijk tuin op het zuiden en 1 privé parkeerplaats op eigen terrein of in het gemeenschappelijke achter terrein.

Tevens worden alle woningen gebouwd naar de laatste normen en eisen; gasloos en full-electric waardoor de woningen zeer comfortabel zijn en een laag energieverbruik hebben.

De koopsommen zijn nog niet bekend, indicatieve prijzen volgen later. Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen in fase 2? Kijk dan op de website RIJNDIJKWONEN.NL en schrijf je in als belangstellende.

Fase 1 is verkocht en ondertussen wordt er hard gewerkt aan fase 2.

Waar vele jaren de bedrijvigheid van Francken Metaal (Fase 1) en Van Schaik Transport (Fase2) plaatsvond, komt nu ruimte om mooi te wonen op een plek waar je werkelijk alles bij de hand hebt.
Voorzieningen in de buurt, uitgestrekte natuur nabij, vele recreatieve mogelijkheden ‘in je achtertuin’ en ook nog eens uitstekend bereikbaar.
De architectuur van de woningen heeft een knipoog naar de historie en past uiteraard bij de locatie. Wij zeggen niet voor niets… Wonen met karakter.

Is Rijndijk iets voor jou? Lees dan snel verder of meld je meteen aan als geïnteresseerde, zodat je op de hoogte blijft van het project Rijndijk. Je kunt nu ook al je interesse per bouwnummer aangeven!

De definitieve koopsommen zijn nog niet bekend, indicatieve prijzen kun je hier zien per bouwnummer. Wil je op de hoogte gehouden worden? Klik op onderstaande knop en laat je gegevens achter. Je kunt nu ook al je interesse per bouwnummer aangeven!

NIEUWERBRUG AAN DEN RIJN
De naam zegt het al … Nieuwerbrug aan de Rijn dankt zijn bestaan aan de tolbrug die het Jaagpad tussen Utrecht en Leiden verbond. Deze historie leidt terug tot de 17de eeuw, wat je nu nog steeds in het dorp terugziet.
Tegenwoordig is Nieuwerbrug aan de Rijn een prachtige woonplek, die tevens in trek is bij toeristen. De centrale ligging in de Randstad en het Groene Hart biedt vele voordelen.
Uitstekende voorzieningen worden gecombineerd met uitgestrekte natuur waar je even helemaal tot rust kan komen.
Uiteraard behoort een dagje op het water hier ook tot de mogelijkheden.
En door de goede verbindingen zijn de grote steden als Gouda en Utrecht snel bereikbaar.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rijndijk
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
10
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Bodegraven-Reeuwijk.

Aanmelden