Driebruggen - Voor de Brug

Bodegraven-Reeuwijk
Actueel aanbod

€ 325.000,- tot € 510.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
98 - 153m2
Kaveloppervlak
120 - 293m2
Inhoud
372 - 598m3
Aantal slaapkamer(s)
4 - 5

Over dit project

Met de realisatie van Voor de Brug zal een kwalitatief hoogwaardige afronding van het dorp worden gerealiseerd. Een mooie overgang van de dorpsbebouwing naar de openheid van de polder is hierbij als uitgangspunt genomen. Zo benut de woonwijk de kwaliteiten van het open landschap (weids uitzicht) maximaal ten behoeve van de woonkwaliteit.
Voor de Brug wordt een nieuwe, kindvriendelijke woonwijk met allure. Door Venster architekten uit Gouda is gekozen voor een hedendaagse mix van landelijke en traditionele architectuur met kenmerkende Driebrugse elementen. Binnen het plan is ruimte voor een kerk, een pastorie en circa 80 woningen in een rijke variatie aan woningtypes in verschillende prijsklassen. Zo is er voor ieder wat wils.
Het project is gelegen midden in het prachtige Groene Hart in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Het filmpje hiernaast biedt u een mooie blik op deze prachtige omgeving!

Driebruggen is centraal gelegen in het Groene Hart en ligt op 5 minuten afstand van de A12. Zo bent u binnen een half uurtje in Utrecht of Rotterdam en zijn Leiden en Amsterdam (op drie kwartier afstand) ook prima te bereiken. Dichterbij ligt het gezellige Woerden, maar ook Oudewater en Gouda. Deze historische steden zijn ook op de fiets goed bereikbaar.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Driebruggen - Voor de Brug
Start verkoop
04-09-2020
Koopwoningen
17 (waarvan 17 beschikbaar)
Prijs
€ 325.000,- tot € 510.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Bodegraven-Reeuwijk.

Aanmelden