Driebruggen - Voor de Brug

Bodegraven-Reeuwijk
Actueel aanbod

€ 345.000,- tot € 345.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
98 - 98m2
Kaveloppervlak
140 - 140m2
Inhoud
372 - 372m3
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Tussen Gouda en Utrecht vindt u het pittoreske Driebruggen. Een prachtig dorp in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk waar u heerlijk kunt wonen tussen groen en water. Vanaf de A12 bereikt u Driebruggen en direct 'voor de brug' vindt u het nieuwbouwplan 'Voor de brug'.

Een nieuwe wijk waarin plaats is voor iedereen. In de wijk worden circa 80 woningen gerealiseerd in een rijke variatie aan woningtypes, tevens is binnen het plan ruimte gecreëerd voor een kerk en pastorie.
De eerste fase van Voor de Brug wordt in de zomer van 2020 opgeleverd. De tweede fase bestaat uit 32 huur- en koopwoningen in de woningtypes twee-onder-één-kap, gezinswoningen en beneden-bovenwoningen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Driebruggen - Voor de Brug
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
17 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 345.000,- tot € 345.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Bodegraven-Reeuwijk.

Aanmelden