Bundereiland

Bodegraven-Reeuwijk - Reeuwijk-Brug
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
115 - 165m2

Over dit project

In Reeuwijk-Brug wordt Bundereiland ontwikkeld, een buurtje met 27 woningen gelegen nabij de Reeuwijkse Plassen tussen de Zoutmansweg en de Doggersbanklaan. Timpaan zal in Bundereiland 23 woningen ontwikkelen.

Bundereiland ligt nabij de Reeuwijkse Randweg en is daarmee goed en gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg A12 en vanuit Gouda. De locatie ligt op loopafstand van het recent vernieuwde en uitgebreide winkelcentrum Miereakker, waar je terecht kan voor je dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen.
Het stedenbouwkundig plan is op hoofdlijnen gereed en wordt verder uitgewerkt ten behoeve van het maken van een nieuw bestemmingsplan.

In het plan komen enkele sociale beneden-boven-woningen beƫindigd met een hoekwoning. twee-onder-een-kap-woningen en vrijstaande woningen. Alle woningen in het plan worden gasloos gerealiseerd. Behalve dat het duurzame woningen worden, wordt er veel aandacht besteed aan de beeldkwaliteit, passend bij de uitstraling van de recent gerealiseerde en naast het plangebied gelegen nieuwbouw aan de Doggersbanklaan in Reeuwijk-Brug.

Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van deze ontwikkeling op de projectwebsite.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bundereiland
Start verkoop
2025 (1e kwartaal)
Start verhuur
2025 (1e kwartaal)
Type woningen
Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Bodegraven-Reeuwijk.

Aanmelden